Springafort-byxor

Det här har verkligen varit en av de bästa dagarna på väldigt länge.
Jag gick upp med Mateo imorse. Solen sken och bara det gjorde min dag. Vi hade frukostmys och lekte lite tills det blev dags att väcka pappa Lukas. Mateo ville vara vaken extra länge just den här morgonen och så blev det. Han höll sig vaken och på rätt bra humör ända tills vi bestämde oss för att ta en promenad tillsammans alla tre. En ganska lång promenad blev det och hela tiden i strålande sol.

Nästan hemma ringde mamma och bjöd in oss på kaffe. Vi gick hem. Packade ihop grejer för att vara borta hela dagen, vilket vi skulle, innan det bar av hem till mamma och pappa. Vi drack kaffe och visade upp Mateos nya skills i sittning, ålande och ätkunskaper. Mateo fick en fin body av sin mormor och morfar som varit på Kreta. Det stod någonting i stil med "My grandma bought this for me in Crete, Greece, with Grandpa´s money". Haha. klockrent.
När vi alla tre fått i oss mat vi tagit med oss bar det av till nästa dejt. Ännu en kaffe-fika hos Elin och Viktor som bor bara ett, om än modell längre, stenkast ifrån mina föräldrar. Jag styrde Mateo i vagnen så han fick somna och Lukas körde bilen. Blev kaffe och hemmabakade bullar hos dem och innan vi var klara hann även Mateo komma in för att hälsa.

Yesbox. Vi hade mer på schemat. En tur till stan kom efter det här för en del ärenden. Mitt ärende innebar löpartights och tillhörande skor. Egentligen hade jag tänkt få använda de jag hade sedan tidigare nu sommaren ut. Jag tyckte att de fortfarande höll måttet och kände att min ekonomi inte var upplagd för så mycket inköp. Nu blev det dock så att jag fick skavsår sist jag sprang och insåg att speciellt ena skon blivit alldeles vass i hälen. Ja. Jag hade helt enkelt inget val om jag ville springa något mer och fick därför plocka fram sparpengarna och köpa det här. Jag fick bli glatt överraskad två gånger när vi var där på Löplabbet. Dels att de skor jag ville ha fanns i storlek 35. Jag utbrast seriöst att "Nä men är du sann?!" och hela jag sken förmodligen. OJ så härligt. Annars brukar jag verkligen avsky att handla skor eftersom det kan vara lite svårt med storlekar sådär.
Nästa roliga grej var att de hade ett paketpris på valfri nederdel, överdel, sockar och skor som man sedan fick 20% rabatt på. Det här innebar att jag i princip fick ett linne och strumpor gratis, när jag köpte skor och tights. Det tycker vi om!
Så. Nu har jag köpt mig ett par springafort-byxor, skor, strumpor och ett linne. Underbart! Imorgon ska de testas.





Innan det bar av hemåt åt vi varsin mjukglass samtidigt som vi kikade på en konsert nu när det är Kulturnatta i Umeå. Kreti och Pleti spelade. Grymt bra spelning och alldeles lagom mycket folk så man såg bra. Mateo somnade efter lite välling i vagnen med sina gröna hörselkåpor på. Mössan tryckte ansiktet neråt och kåporna tryckte ihop honom från sidorna. Hemskheter så söt man får vara! Haha.
När konserten var slut åkte vi i alla fall hem, för nu började vi bli hungriga.

Vi bollade med Mateo och allt kring honom, köttgrillning, klyftpotatis och sås samtidigt och konstaterade vilket utomordentligt bra team vi är. Efter maten nattade vi Mateo och satt utanför sovrummet med varsin mugg kaffe, samtidigt som vi provade Lukas vinylspelare som han fyndat på Blocket. Invasionen blev första spelade skivan på den. De har ju verkligen helt fenomenala texter. Särskilt en fastnade jag speciellt mycket för.

Ur "Linjerna"

Man borde vara stolt över ett liv väl levt
Och är man inte det så är det inte för sent
För allt har en början kanske sker det just nu
Man borde få en chans till om man har lite tur
För hjärtat känner samma sak
Det måste finnas ett värde i alla milen man gått
I allt man lämnat bakom och alla rynkorna man fått



Nu har jag duschat och använt både duschcreme och hudcreme från Body shop som luktar choklad jag fått av Annelie i födelsedagspresent. Myskläderna är på och vi ska avsluta den här fantastiska dagen med en film. John Carter.


Förresten så är jag väldigt blond nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0