Hundsimm och agression

Utanför fönstret, ser jag hur min vackra vintervärld, sakta regnar bort...

Här gick jag och gladde mig över att det för en gångs skull fanns SNÖ på VINTERN. Bor man i norrland, ska man faktiskt få ha just SNÖ på VINTERN! Men fick det fortsätta vara vinterväder? NÄÄÄ!!! Det småregnar och blaskar till sig där ute, så att hundarna med bara liiite för korta ben - tvingas simma under sina kisspromenader. Jag bliiiir så deppig!

Igårkväll var jag ute och sprang en sväng, en sväng jag bittert fick ångra. Efter bara en liten stund, var mina fötter så blöta, att jag slutade akta mig för vattenpölarna...Det tjänade liksom ingenting till. Jag menar, jag kunde knappast ha blivit blötare än jag redan var. Även idag har jag varit ute, på en promenad denna gång. Nu blev jag inte blöt, eftersom jag tog på mig de enda bra vinterskorna jag har...Nu vet jag dock varför de inte blivit använda på så länge...Snacka skavsår!

Men...

I tisdagskväll kom i alla fall kusin-Jenny hit. Massor med prat, sång och musik blev det...Sooom vanligt. Det var riktigt kul att få träffa henne. Det var så länge sedan sist. Nervös blev jag däremot..När jag insåg att hennes julklapp låg relativt synlig! Men, jag tror faktiskt inte hon såg den.

Igår efter simmturen utomhus, simmade jag vidare hem till Lukas. Alltid lika mysigt de stunder jag får vara med honom.
Vilket team jag och Lukas är egentligen! Det är så härligt! Jag blir positivt överaskad varje gång jag inser att...Wow, Lukas är kvar!

Imorgon är vi bjudna på middag hos familjen hans. Det blir mysigt!
Jag har en tredagars-ledighet nu. Igår, idag och imorgon...Sedan jobb tre dagar, ledig en och sedan är det JULAFTON! Helt galet!!! Ledig även julafton, men jobbar kväll på juldagen...Ganska bra ändå tycker jag!
Plus att jag fixat så jag jobbar natt nyår och nyårsdagen...Precis som Lukas. Bra tajming!

Nu ska jag simma iväg till affären för att handla...Julklappspapper exempelvis, hade ju varit en välgärning.
Over and out!


Torktumlar-frisyr

Patient: Jag måste säga att jag gillar ditt hår!
Jag: Jasså? Ja, då får man tacka.
Patient: Mm, det ser ut som om du brottats med en torktumlare.
...???...


Ja, vinterkräksjukan lyckades jag i alla fall hålla mig ifrån, vilket jag är oerhört tacksam över. Jag kräks så sällan, att jag de få gånger jag faktiskt gör det, chockas lika mycket över HUR hemskt det verkligen är!
Men...Förkyldning slapp jag inte ifrån och jag stannade därför hemma i onsdags i alla fall. Lyckligtvis var jag ledig nu i tre dagar och har därför tänkt hinna bli frisk innan söndag kväll, då jag jobbar nästa gång. Under helgen har jag också en hel del jag planerat göra, så friskt MÅSTE jag bara bli...Även fast det känns lite optimistiskt just precis nu...

 Igårkväll fick det vara min tur att bjuda Lukas på middag i alla fall...Ett evinnerligt planerande om vem som bjuder på vilket mål hos vem...Hos vem man ska göra det eller det. Sedan, hos vem man sover. Jisses! Nästan så jag mer och mer ser fram emot den dagen då vi kommer fram till att vi ska flytta ihop...Men samtidigt, har ju även det här sin charm förstås. Det blev middag här, sedan en kopp te hemma hos Lukas efter att han varit iväg och sprungit.

Ikväll ska jag och Lukas äta tillsammans med min lillebror hemma hos mors-farsan. Inte ska Simon behöva sitta ensam vid middagsbordet en fredagkväll! Nä, det styr vi upp genom att komma dit.

Imorgon ska jag och Lukas baka pepparkakor! Oj vad kul det ska bli! Jag var så avundsjuk när lillasyster och hennes kompis bakade, sist jag hälsade på där hemma. Lyckliga jag fick ju faktiskt peta lite i degen jag också! Men, det är inte samma sak som att baka själv...Så, här kommer väl nästa sånt där val då va...? Ska vi baka hos mig, eller hos Lukas? Jag har i alla fall köpt mig en kavel! Formar hittade jag inte...Men jag tänkte göra en kupp, genom att låna ett par av familjen!

På kvällen ska jag  hjälpa till med fikaserveringen runt SMU-lorna på kyrkan...Det blir spännande och roligt!
Lukas ville gärna på sin träning där på kvällen, så jag får gå dit själv. Oj oj, men jag kan behöva det...Och dessutom, finns det ju andra jag känner där!

På söndag tror jag inte det blir så fasligt mycket aktivitet faktiskt...Jag börjar jobba 13.30
Eftersom det på helgerna går så pissigt missanpassade bussar till sjukhuset, måste jag åka redan 11.10
Nackdelen är att så mycket av dagen försvinner och går åt till att sitta på jobbet, redan innan jag börjar.
Det positiva, är att jag brukar sitta i centralhallen och läsa. Det är faktiskt väldigt härligt, att ha en stund där innan jobbet som man är ensam och får chans att ta det lugnt. Men...Lite drygt tycker jag ju ändå att det är.


Till den anonyme som kommenterade bilden på min julgran i förra inlägget:

Haha, självklart vet jag att man ska fälla ner grenarna, vilket jag också har gjort.
Grejen är bara den, att om jag fällt ner dem ännu mer, hade inte sladden mellan ljusen räckt.
Höhö.
JAG tycker i alla fall min gran är fin!...

Eller...Ganska i alla fall...


RSS 2.0