Att få tid för varandra... ;)

Imorse var vi som trötta alla tre. Vi tog oss faktiskt en liten sovmorgon till närmare halv 10. Då protesterade Mateo och det fick vara färdigvilat. När vi latjat lite i babygymmet och ätit ett par svängar blev det dock dags för Mateo att sova igen. Lämpligt till det hade min mamma önskat att vi skulle kika till deras vovve som behövde en extra promenad. Tanken vi hade först var väl att ta bilen för en sabbtripp till dem och att kunna komma hem snabbt. Samtidigt började vi ifrågasätta vad som var så viktigt att hinna med här hemma och ändrade därför lite i dagsplaneringen.

Lunchplanen var varma mackor. Vi packade ner grejer till det i en ryggsäck, Mateo i vagnen och knatade iväg på den ca 5 km långa promenaden. När vi kom fram tog vi vovven på en liten promenix så hon fick göra sitt och sedan in i värmen. Vi gjorde lunch och Mateo satt vaken med oss. Plötsligt ringde även svärfar som var i krokarna. Han ville så gärna träffa Mateo, så där fick vi kaffesällskap. Innan vi gick hem igen tog Lukas med sig vovven en liten sväng till och sedan bar det av.

En dag med mycket promenerande med andra ord. Väldigt skönt. Vad som också var väldigt bra var att jag fick så mycket tid tillsammans med Lukas. Är det så man ska göra kanske, helt enkelt? Dra med karln på promenad 5 kilometer åt ena hållet, så man tvingas gå 5 km tillbaka sedan också. Ja, det fungerade i alla fall ;)

Till middag blev det blodpudding. Hade tänkt raggmunkar för i dag men kände att tiden blev lite knapp innan Lukas skulle iväg på löpträning i stan. Mateo sover ännu i vagnen (17.00). Då kanske det inte hinner bli någon särskild kvällspromenad innan han ändå ska sova i sängen. Blir ett bad för honom när Lukas kommit från träningen vid 19.00. Imorgon kväll är det min tur att träna i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0