Punkterad

Tyyypiskt. Jag hade ju beställt tre "babyboxar" från olika ställen. En skulle hämtas ut på Apoteksgruppen. Men alltså... Apoteksgruppen finns tydligen inte ens i Umeå. Haha, jobbigt läge skulle jag vilja säga. Jag tror Ö-vik var närmaste stället. Vad säger man? He bli' inge' av!
Vi kikade på sjukhusapoteket eftersom det var ett av de få ställen som skulle kunnat höra till Apoteksgruppen, när vi ändå var i krokarna för att gå på akupunktur. Men... Vi fick gå därifrån utan babybox, helt enkelt.
Vi hann med att åka de öppna hissarna i trapphsuet jag jobbat också, innan vi gick bort mot specialistmödravården. Jisses. Jag får ju sammandragningar bara av att gå korta sträckor och kände därför av vår lilla promenad en del när vi kom fram. Men, ingen bebis ute än. Efter behandlingen sätter barnmorskan alltid ett gäng senapsfrön i örat på mig som hon fäster med tejp. Jag frågade lite finurligt om vi inte kunde sätta senapsfrön på de punkter som kan starta förlossningen också. Då skrattade vi en stund och sedan ringade hon in var de sitter, så vi ska kunna trycka där emellanåt. Haha, jag sa det att; allt som kan få det här att gå snabbare är välkommet, hehe. Jag hade i alla fall rekordmånga nålar i dag. 20 stycken! Nu bestämde vi att vi "gjorde slut" med varandra tills vidare. Om jag går över tiden kanske vi hinner med någon behandling till men, annars får det vara bra nu. Det har hjälpt mig mycket i alla fall. Trots att det inte är så där skitkul med nålar.







Det är stora rörelser i magen nu. Eller. Stora och stora..? Det syns när Bebisen rör sig, helt enkelt. Jag har försökt säga åt H*n att det nog är lika bra att komma ut nu när det är så trångt där inne men alltså... Mjaaa... Svårflirtad liten knodd där inne alltså.

Vi har ätit god middag i kväll efter att vi kom från stan i alla fall. På tal om trångt, så där.
Raggmunkar med både potatis och morötter i. Väldans gott. Vi varierade med lingonsylt eller purjolök och creme fraishe på dem. Inte alls dumt.



Lukas är på gymmet och jag är ganska avundsjuk, får jag säga. Men, det kommer ju tid för det senare.
Senare kommer Ingela hit. Vi försökte ju dra ihop så att Josefin också skulle komma. Men, med jobb och barn är det inte alltid lätt att pricka in då det passar. Ingela kommer då i alla fall! Hon ska hjälpa mig att färga mitt hår, snäll som hon är. Så får jag se om jag eller hon vågar klippa lite i håret också, eller om jag låter bli.

Till sist här vill jag bara visa ett smakprov på hur det börjar se ut i barnrummet. Det blir ju lite tomt bara i och med att spjälsängen blir stående i vårt rum i början. Sedan ska vi väl få in en eller ett par hyllor, en liten soffa och vad vi nu kan vilja ha där inne. I byrån är alla kläder sorterade och klara och i väskan finns det lite böcker och leksaker. Så här ser det då som sagt ut hitttils i alla fall!



Och så kläderna jag och svärmor håller på att sy!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0