Nya skor och ny frisyr

Hittade en ledig klipptid under tiden som Lukas löptränade i stan tillsammans med några andra. Det blev på Attityd som jag till slut klippte mig. Väldigt trevliga där och jag blev riktigt nöjd. Så skönt att bli av med massvis av hår nu när det är så varmt. Frisörer tenderar till att vara väldigt faschinerad över tjockleken och mängden hår jag har på mitt huvud, haha. Men, jag klandrar dem inte. Väldigt tjockt, väldigt tungt och tragiskt om jag inte klipper mig ofta. Det var så skönt att få bli tvättad i håret också. Jag älskar det! Det är ju nästan det bästa med att gå till frisören.
Här har vi två bilder tagna med webkameran bara.





Lukas skulle köpa lite power bars också och efter det gick vi in på Skopunkten. Jag hittar ju nästan aldrig skor som passar och när jag gör det, ja... Då köper jag dem. I dag hittade jag ett par som jag faktiskt kunde ha i 36 och blev verkligen hur glad som helst. Jag får se hur mycket de kommer användas nu under sommarmånaderna just. Men, det gäller att passa på då det finns.



Vi åt lunch på stan och hade tid på specialistmödravården. Det kändes väldigt bra att bli undersökt av en läkare och att få svar på lite frågor. Hon ska ringa här inom kort för att berätta om jag eventuellt kan få prova på akupunktur för mina foglossningar.

Yesbox. Nu är middagen på G. Det blir lax i ugnen med potatis och stuvad spenat till. Gott, gott. Lukas har hunnit klippa gräset efter att vi kom hem. Det var ett moln på himlen som såg lite hotande ut och han ville därför få det gjort. I kväll blir det att packa eftersom vi åker till fjälls imorgon. Blir nog en ovanligt liten packning, då jag knappt har några kläder som jag kommer i fortfarande. Det blir i alla fall skönt att komma i väg ett tag. Bara ha det lugnt och skönt och få luftombyte. Jag är helt ärligt lite brydd över att inte kunna gå så mycket utan att jag mest kommer vilja åka bil. Känns inte roligt alls. Men. Vi får ta det för vad det är och just dit vi ska, Hemavan, är en plats som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Lukas friade där och vi gifte oss även där. Det är alltid mysigt att få komma tillbaka.



MINUTERNA INNAN LUKAS FRIADE










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0