Lalalalalalaaaah

Besöket hos barnmorskan gick fint. Hjärtljuden lät jättefina och mitt blodtryck har blivit bra. Däremot får jag jobba lite med mitt blodvärde. Om några veckor ska jag fixa tid på labb för att ta en hel drös med prover. Får se om jag kan få ta dem på en gång eller om det är olika restriktioner kring dem. Jag vet inte riktigt. Nä men, det kändes bra i dag. Bortsett från att jag låg på britsen nästan hela mötet. Jag var yr redan när vi åkte dit så, det kändes bättre att få ligga ner. Mm... Järntabletter, blutsaft och leverpastej. Order från barnmorskan. Åh, hon fixade även en tid till mig på specialistmödravården för att få en ordentlig titt på mina foglossningar. Skönt :)

Vi gjorde en favorit efter besöket och gick på fiket. Blev en smörgås och en kaffe för mig. Mys :) Efter det gick vi på apoteket för att jag skulle köpa allergitabletter, nu när jag frågat läkaren vilka jag ska ha och allt. Men, där inne gick då allt så fruktansvärt långsamt och innan det ens blivit nära att bli vår tur - höll jag då på att tippa omkull riktigt. Så... Nä, vi skippade det och gick.

Jag provade faktiskt att göra "Hitlers hund" i dag, för att känna om det är en övning som kan göra någonting bra för mig. Det kan hända att jag gör om det när kroppen tillåter det. Men, jag måste säga att det gjorde ont baktill. Inte alls skönt så, nä jag vet inte om det är det bästa egentligen. Känns trist. Jag vill ju ha bra muskulatur både för att bära och föda barnet. Men vad gör man..?

Till middag i dag gjorde jag lax och klyftpotatis i ugnen. Till det hade vi turkisk yoghurt blandad med lite sweet-chilisås.


Mjoo... Vi har hunnit se lite Entourage och nu är Lukas på ett avslutningsmöte. Tårtkalas. Jag tog mig en tallrik med glass i min ensamhet. Försökte få hit Ingela meeen. Hon jobbar tyvärr. Det var synd. Men ja. Nu ska jag mysa med min studsande mage i soffan framför tvn tills Lukas kommer hem igen. Blir väl en lugn kväll skulle jag tro. Lite less faktiskt... Eller... "Lite"?

Åååh. Nu känner jag att jag nog inte var så sugen på den där rackarns glassen trots allt och blir lite bekymrad över att det redan är för sent. Äsch då. Bättre lycka nästa gång.

Förresten. Här är vår nya klocka som vi köpte samtidigt som utemöblerna.



Kommentarer
Postat av: mange

Men en exakt sån har ju vi hemma i hallen

2011-06-27 @ 20:44:45
URL: http://www.metrobloggen.se/magnusskog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0