Mortsbäcken - Där Lukas friade

Vi hade inte så mycket inplanerat för vår vistelse här i Hemavan, eftersom jag inte orkar med precis vad som helst. En av planerna vi hade - var i alla fall att ta bilen så långt vi kunde och sedan gå sista biten, till den plats där Lukas friade till mig. Mortsbäcken. När nu bilen inte fungerar kändes det lite svårt. Men, skam den som ger sig. Jag vet inte hur många som hoppat på kryckor till Mortsbäcken... Men det har jag.

















Det var fantastiskt mysigt att få komma dit igen. Trots att oddsen inte var så goda. Fint att få berätta för Bebis sedan att mamma och pappa gick tillbaka till sitt förlovningsställe när Bebis var med dem i magen. Trots foglossningar och bilproblem. Sol fick vi också mestadels! Helt fantastiskt.

Nu ä jag däremot helt slut i kroppen. Jag har bunkrat upp med kuddar i soffan och sett Dagispapporna samtidigt som jag grejat med datorn. Lukas är på ett löparpass. Jag ska snart kliva in i duschen och få på mig några andra kläder. Får se om det blir en tupplur också. Det blir i alla fall väldigt lugnt för mig nu. Jag ska klura ut vad vi ska äta och så där bara. Jag är verkligen dödstrött. Men, det var värt det :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0