Detox, Dag 5 - total förvirring!

Femte dagen utan kaffe

Jag börjar tro att den här detoxen inte är så bra för mig...Haha!

Tisdag morgon:

Jag hade ställt larmet på 04.50 istället för 05.00 för en gångs skull. Anledningen till det är att jag alltid får stressa så mycket på morgonen och tyckte därför att 10 extra minuter kunde sitta fint. Larmet ringde, som planerat, 04.50 och jag klev upp...Dolade på här hemma med ditt och datt, tills jag sedan gick mot bussen. När jag kom så nära busstationen att jag såg den stora klockan på väggen, insåg jag att jag liiiiik fööör baskatttt hade missat 05.40 bussen, som jag måste åka för att komma i tid! Jag blev så less! Mycket eftersom det faktiskt hänt en gång förut, inte heller speciellt länge sedan tyvärr. Men aja, jag ringde till jobbet, meddelade att jag skulle komma ca 20 minuter sent och la sedan på med gott samevete. Det går nämligen en buss 05.55 också. Jag reagerade dock på att hon som svarade, vad jag visste, inte hade jobbat natt...

Men...Jag åkte iväg och skyndade mig allt jag bara kunde i omklädningsrummet. Jag hade hämtat ut kläder redan igår och behövde därför inte stå och böka med klädautomaten. När jag klätt mig sprang jag upp för trapporna och med andan i halsen, träffade jag "min" sköterska.

-Nämen god morgon Sara, sa hon med världens leende. Skulle inte du vara här bara strax efter 7 sa du?
-Jamen, jag ÄR ju det! Svarade jag och såg lite skämtsam ut sådär.
-Haha,nä, klockan är 8
-......Det är den inte alls!
-Jo
-....Nä du driver med mig!.....?

Här höll jag nästan på att slita håret av skallen på mig. Jag kollade på klockan i korridoren, men var bergsäker på att någon spelade mig ett spratt. Att någon faktiskt ställt om klockan, bara för att skoja! När då klockan på mobilen också var 8....Mjaa..Då blev jag smått brydd faktiskt.
I vild förtvivlan förklarade jag om och om igen, att jag hade åkt från Vännäs 05.55 och att klockan därför bara INTE KUNDE vara 8. Det gick liksom inte!
Efter mycket om och men, kom jag på att se efter vilken tid mobillarmet senast varit inställd på.........Jaaa.......
.....-HOST!-.......

...Jag klev inte alls upp 04.50 imorse, kan jag säga...Ehh..Hehh.
Jag klev upp 05.50...-harkel-.....hehh....
Jag åkte, UPPENBARLIGEN, inte med bussen 05.55...Utan 06.55...

Hela min världsbild blev vänd upp och ner just då vill jag lova! Det var så otroligt förvirrande!!!! För att inte tala om pinsamt! Haha. Speciellt när jag insåg att en av kollegorna till och med skvallrat om det till en av patienterna, så även hon kunde hacka på mig. Hahaha! Ja alltså, det är tur jag har bra arbetskamrater. Fy så genant detta var! Tur det var en relativt lugn morgon och att det fanns personal så det räckte ändå.
Jag stannade 15 minuter extra efter att jag slutat sedan, bara för att ta igen LITE av tiden åtminstone. Tanken var att jag skulle stanna ännu längre, men efter att ha blivit upplyst om att man inte fick räkna tiden mer än 15 minuter efter ordinarie tid, tog jag och slutade.

Så. Där har ni min dag...Det var skönt att få komma hem, skulle man ju kunna säga...haha. Ja jisses...
Efter att ha handlat och ätit här hemma, kom Lukas och hämtade upp mig. Har varit hos han då resten av kvällen och kom hem nu för ett tag sedan.

Jag undrar seriöst om detoxen har någonting med det här att göra. Kanske kan det vara så, att jag faktiskt får i mig för lite näringsämnen och att det är DÄRFÖR jag är så trött och slö...Jag gör antagligen heeeelt fel med hela min kost just nu, eftersom jag nu faktiskt inte har så stor koll på hur en RIKTIG detox ska gå till. Särskillt inte när det finns hur många olika som helst, med konstiga namn och ändamål.
Men ja, jag är ju halvvägs igenom i alla fall...Som den vuxna människan jag ändå är, får jag väl fortsätta på mitt vis tills jag känner att det absolut inte går. För att därefter lägga till lite mer mat till min matsedel.

Alltså...Nu vill jag sova........
GODNATT!




Kommentarer
Postat av: Lina

Haha, jag hatar när sånt händer! Igår missade jag också en tid pga felinställt larm! Dock ingen viktig jobbtid, men ändå :O Haha, Men du gumman, känner du att du får i dig förlite protein(för du får ju gott med näringsämnen, vitaminer osv i sallad och frukt och gryner, bulgur och ris får du ju äta :) ) Så käka lax eller kalkon en gång om dagen, då har du proteinerna också :) Halva tiden har gått, du klarar det bra! :D

2008-11-05 @ 09:25:41
URL: http://sockerbitan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0